Get Adobe Flash player

Mega Meike 8

Lieve allemaal,

Sprakeloos zijn we door alle steun en hulp die wij krijgen. We hadden nooit durven denken dat er in zo’n korte tijd al zoveel geld gedoneerd zou zijn! Het is fijn om te merken dat er zoveel mensen met ons meeleven, en ons willen helpen om Meike beter te maken. Hartverwarmend en geeft ons positieve energie en hoop. Vol bewondering lezen we berichtjes op facebook, de tweets en mailtjes als we hier even tijd voor hebben. Een aantal vrienden en familieleden zorgen dat de site en alle communicatie hieromheen helemaal up to date blijft. Dat was ook wel nodig na de explosie van reacties, heel fijn!

Helaas zijn er ook negatieve reacties te lezen op het internet. Zo schreef men op een forum, waar iemand het bericht over Meike had gepost, dat de stichting nep is. Voornaamste reden dat men dit dacht is omdat de website er te gelikt en professioneel uitziet. Dus bij deze complimenten aan de bouwers van de mooiste website die er is! 😉

Onze kleine dappere mega Meike heeft alles in haar om beter te worden en daar vechten wij voor. Zij heeft hier recht op!!! En met ons vechten gelukkig heel veel (bekende en onbekende) mensen mee. Bij deze willen wij dan ook alle lieve mensen die ons op wat voor een manier dan ook steunen ontzettend bedanken!!

Sinds woensdag zijn we weer thuis. Meike heeft haar 4e kuur achter de rug. Ook nu moesten we weer even een drempel over, we lagen dit keer op zaal met dus nog maximaal 3 andere zieke kinderen. Best lastig als je al bijna een maand niet thuis bent geweest. De meeste die op zaal liggen zijn na een paar dagen weer thuis. Het kleine beetje privacy wat je op een eigen kamer nog hebt was dus helemaal verdwenen. Maar het aller belangrijkste, de rust en regelmaat van Meike. Als je met allemaal verschillende kinderen op een zaal ligt met verschillende ritmes en ook met hun momenten dat ze zich niet lekker voelen, vraag je om problemen met een kind als Meike die licht slaapt en snel word geprikkeld door daar omgeving. Oftewel, dat waren korte nachten en weinig middag dutjes waardoor Meike zich beroerd ging voelen. De laatste nacht op zaal waren Meike en haar overbuurvrouw tegen elkaar in aan het huilen en spugen. Hierdoor was Meike zo overstuur dat ze de sonde eruit spuugde. Gelukkig was dit de laatste nacht op zaal want de verpleging zag ook dat het niet langer ging. Gelukkig was er een kamer vrijgekomen waardoor we de laatste 4 nachten rustig konden slapen. Eigenlijk is een zaal ook geen plek voor een 2 jarige en zeker niet voor een langere tijd. Maar ook hier is er gebrek aan ruimte er waren er voor ons andere patiënten die het harder nodig hadden. 

Het is dit keer wel stukken beter gegaan dan voorgaande keren. Minder misselijk dus minder spugen. De lieslijn die Meike tijdens de kuur had in plaats van deport a cath (PAC) heeft het gered tot het einde van de kuur. Men was er namelijk bang voor dat de lijn eruit zou komen omdat Meike (als ze zich goed voelt) nou eenmaal niet stil kan zitten. We hebben er wel nog de nodige pleisters overheen moeten plakken, maar het is gelukt! Voordat we naar huis gingen heeft Meike weer een MIBG (nucleaire) scan gehad. Met deze scan kunnen ze zien hoe het staat met de tumor en of er (nog) uitzaaiingen zijn en waar. Vorige keer (na de 2e kuur) bleek dat de uitzaaiingen in haar schouders al weg zijn en dat er alleen nog een plek in haar bovenbeentje zit. Hopen dat deze plek nu ook weg is, of in elk geval is verminderd! Volgende week weer een afspraak bij de oncoloog, ik hoop dan uitslag te krijgen van deze scan. Ook krijgt Meike volgende week een CT scan die nodig is voor de operatie, en die zal een week later plaatsvinden als Meike fit genoeg is. Spannende weken voor de boeg dus!!

 Het is raar om na zo’n lange tijd weer thuis te zijn maar wel erg fijn! Eigenlijk zagen we er ook tegenop omdat dit de zwaarste momenten van de kuur zijn. Na een paar dagen zakt Meike weg in een dip. Haar weerstand is dan extreem laag en bloedwaarden kelderen naar beneden. Oftewel een algehele malaise en dus een ziek kind wat extreem vatbaar is. De dip zet in tussen 7 a 10 dagen na de eerste dag chemo. Ze is wel moe en af en toe misselijk, maar spuugt echt veel en veel minder dan voorgaande keren en is vrolijker. Uiteindelijk zijn we er de hele dag erg druk mee. Meike zit tenslotte nog vast aan een lijn (sonde voeding die 24 uur per dag draait) en loopt er dus de hele dag iemand achter haar aan en dan nog kom je soms handen tekort. De ander kan dan tussendoor snel wat wassen, boodschappen doen en medicijnen halen / klaarmaken. Wat erg positief is is dat Meike een maand geleden nog 6 verschillende medicijnen had wat 3 tot 4 keer over de dag gegeven moest worden via de sonde. Dit zijn er nu nog maar 3 en hoeft ze maar 1 keer per dag te krijgen en zijn tijdelijk (tegen misselijkheid en laxeermiddel). Haar bloeddruk is in een maand gezakt van een stevige bloeddruk voor een volwassene naar een acceptabele bloeddruk voor een kind van 2 jaar oud. Dit betekend dat de activiteit van de tumor afneemt!

Volledig ontspannen thuis zijn zit er nog niet in. We zijn er steeds op bedacht dat Meike misschien toch weer een infectie krijgt en dat we terug moeten naar het ziekenhuis. De oorthermometer zit nog net niet aan haar oor vastgeplakt 😉 Haar temperatuur schommelt wat maar toch lijkt zich beter te voelen dan voorgaande keren. Ze speelt en is vrolijk, en wil gewoon ‘gewoon’ zijn. Mama’s hart brak dan ook (alweer) toen Meike blij op mij af kwam lopen met 2 elastiekjes en vroeg “Mama staarten maken Meike?” Meike had voordat zij ziek werd namelijk bijna altijd 2 staartjes in. Gelukkig heeft ze nu nog wat haartjes op haar mooie hoofdje, dus met een beetje gepriegel heb ik 2 staartjes kunnen maken. En Meike, die was zo trots als een pauw en heeft de hele middag trots haar staartjes laten zien aan papa.

 

Eigenlijk eindigde hier de mega Meike 8 update en stonden wij op het punt deze te versturen…..Maar helaas, de update krijgt nog een update want Meike is op zaterdag weer opgenomen in het ziekenhuis. We voelden de bui al een klein beetje hangen omdat haar temperatuur langzaam een beetje begon op te lopen. Even overleggen met de arts in het Sophia en daar werd besloten dat Meike weer opgenomen moest worden en dat er (wederom) preventief antibiotica gestart moest worden. Echt uitgepakt hadden we niet dus we zaten al snel in de auto richting Rotterdam. Er werden standaard controles uitgevoerd, bloed geprikt voor het lab en al snel bleek dat Meike toch wel erg laag zit in haar waardes….erg vatbaar dus! Even afwachten op de uitslagen van de bloedkweek, wat voor bacterie zit er in het bloed…. Omdat Meike heel erg vatbaar is zit ze geïsoleerd en mag ze de kamer niet uit, weer even wennen dus! Momenteel koorts, beroerd, soms spugen maar al beter dan gister! Hopen dat de antibiotica snel aanslaat en haar bloed waarden snel stijgen.

 

Liefs Richard, Mirjam en Meike

68 reacties op Mega Meike 8

 • Dory Eversteijn schreef:

  Ik hoop zo dat die bacterie supersnel onder controle is en dat jullie weer lekker met z’n drietjes thuis kunnen zijn! Dat is pas echt belangrijk! Trek je niets aan van domme vervelende mensen, die hele stomme dingen op een forum zetten……Het is heel eenvoudig om na te gaan of een stichting bestaat of niet, dus om gewoon ergens op te schrijven dat de stichting nep is, getuigd van een enorm hoog sukkelgehalte !!! Sterkte en een knuffel voor die kleine schat !

 • danielle schreef:

  Ik volg jullie en wens jullie ontzettend veel sterkte in deze strijd!! Heb zelf 2 kindjes en lees dit dan ook met tranen in mn ogen.
  zet m op
  veel liefs
  danielle

 • Mille van der Heijde schreef:

  Lieve Richard, Mirjam en Meike,

  Ik heb diepe bewondering voor hoe jullie (en jullie familie) het allemaal doen. Ondanks de diepe dalen waar jullie doorheen gaan, ben ik blij toch ook positieve dingen te lezen (zoals de uitzaaiingen in haar schouder die verdwenen is). Het gaat de goede kant op! Ik blijf al mijn positieve gedachten jullie kant op sturen. Heel veel sterkte en liefs van Mille

 • Trea van Leeuwen schreef:

  Wens jullie drietjes veel sterkte voor de komende tijd.
  Ook wij hebben in een zelfde situatie gezeten alleen was ons kind al 19 jaar.
  Desondanks is het verdriet er niet minder om. Gelukkig hadden wij alleen een
  positieve instelling en merk dat ook bij jullie. Komt goed
  en hou vol Meike!! Wij denken aan je!

 • Bianca plug schreef:

  Lieve Meike en ouders van Meike

  Wat fijn dat de uitzaaiing in haar schouders weg is
  Jullie kleine kanjer gaat het gewoon redden deze rot tijd gaat niet voor niks zijn.
  En lieve Meike met dr staartjes 🙁 wat fijn dat het toch kon en ze er zo blij mee was.
  Ik leef enorm met jullie mee elke dag als ik lizz zie denk ik aan hoe jullie Meike
  Had moeten rond rennen.

  Wat naar dat er mensen zijn dat dit niet echt is maar gelukkig zijn er genoeg mensen
  Die wel weten dat dit helaas de keiharde waarheid voor jullie is
  Was dit allemaal maar niet waar dan was deze site niet nodig geweest

  Ik heb al gedoneerd ga ik zeker nog eens doen en daarbij zal ik ook helpen
  Andere mensen te laten doneren

  Heel veel sterkte en hoop dat Meike snel opgeknapt is en naar huis kan

  Xx bianca

 • Maaike schreef:

  Ook ik ben ontzettend aan het duimen dat Mega Meike zsm weer lekker naar huis kan! Wat is ze toch een knap en dapper meisje, ik ben een echte fan!

  Jullie doen het fantastisch!!!!!

  Liefs Maaike

 • Anita Clemenkowff schreef:

  Lieve familie,

  Via deze onpersoonlijke weg wil ik jullie heel veel liefde en sterkte toewensen.
  De weg die jullie moeten gaan is zwaar maar zeker te overwinnen.
  Ik brand een kaarsje voor jullie zodat het licht ook beetje bij julli terug komt.

  groetjes
  Anita

 • Marjolein Heijen schreef:

  Ik wens jullie ontzettend veel sterkte en succes in deze onzekere en heftige periode. Jullie hebben een prachtig kind en zij prachtige ouders. We denken aan jullie.

  Groet, Marjolein&co

 • Jan Willem en Cindy schreef:

  Lieve alle drie,

  We willen jullie ontzettend veel sterkte wensen!
  Denken aan jullie!

  Liefs Jan Willem en Cindy

 • Peter de Bakker schreef:

  Hallo Richard, Mirjam en Meike,

  Ik ben werkzaam bij BOB Haaglanden en las daar het berichtje op intranet en de verwijzing naar de website. Ik hoop heel erg dat jullie het bedrag bij elkaar krijgen en dat jullie naar Amerika kunnen. Wij hebben zelf ook een meisje van bijna 2 jaar die helaas een zeer ernstige long en hartaandoening heeft, en begrijpen dus een beetje waar jullie leven op dit moment om draait. Ik heb net gedoneerd en hoop dat meer collega´s zullen volgen.

  Sterkte en ik blijf jullie volgen.

  Peter

 • Een Oma schreef:

  Lieve Meike en ouders,
  Heb het bericht over Meike gelezen op de site waar die negatieve reacties gegeven werden, heb mij er zo boos over gemaakt!
  Ene zekere Joost die opkwam voor Meike kreeg van alles over zich heen terwijl hij in mijn ogen goed werk deed!
  Heb gelijk voor Meike een donatie gedaan en hoop van ganse harte dat het weer allemaal goed komt met haar, ik zal het beslist volgen en aan jullie denken.
  Wens Meike en haar ouders heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode van hun leven.

  Heel veel liefs en dikke knuffel voor Meike,
  een Oma

  • Willeke schreef:

   Jammergenoeg is er op de site waar Joost negatieve reactie’s over zich heen kreeg,in het verleden een paar keer gebeurt dat er misselijke leden waren die op een onrechtvaardige en oneerlijke manier,aan geld probeerde te komen.Vandaar het wantrouwen…………….Ik vind het verschrikkelijke dat goede lieve mensen als jullie hiervan de dupe dreigen te worden.Wens jullie alle kracht toe en zal regelmatig een kaarsje opsteken.Zal vanavond mijn donatie overmaken.
   Groetjes van Spinnenverdriet,nickname op 50plussers.nl

 • Jessie schreef:

  Via-via op jullie pagina terechtgekomen, en erg aangegrepen door jullie verhaal! Ik heb zojuist een donatie overgemaakt en hoop dat de komende tijd velen mij zullen volgen! Heel veel sterkte en liefs voor jullie mega Meike, dat deze kleine grote kanjer nog maar vele avonturen mag gaan meemaken en snel weer kan rennen, vliegen en klimmen zoals ze zo graag wil!

 • Riek en Dik schreef:

  Lieve Richard Mirjam en Meike,
  Langs deze weg willen wij jullie heel veel sterkte en liefs wensen, we blijven jullie volgen en hopen dat de bacterie snel weer onder controle is en jullie weer gauw naar huis mogen,

  Dikke knuffel,
  Riek en Dik

 • Dorine schreef:

  Hoi Mirjam, Richard en Meike,

  Wat ben ik blij dat ze zich beter voelt na de ze kuur! Je kunt niet anders dan doorgaan, maar machteloosheid die je als ouders kunt voelen gaat door merg en been. Heel veel kracht en liefde gewenst!

  Lieve Meike,
  Dag mooi hummeltje. Ik doe mijn best om heel veel centjes voor je in te zamelen, zodat je met papa en mama naar Amerika kan! Ik denk aan je!

 • Wouter Parren schreef:

  Beste Richard, Mirjam en Meike.
  Wat voor een bizarre nachtmerrie is dit.
  Ik ben ervan overtuigd dat -mede door jullie wilskracht & liefde voor elkaar- er straks betere tijden aan gaan komen!
  Ik zal de collega`s op het bureau aansporen voor een donatie.

 • Annet Starreveld schreef:

  Beste Richard, Mirjam en dappere Meike,

  zit te zoeken naar woorden… Zo’n verdrietig verhaal, heel voelbaar ook aan deze kant van het land! Maar ik lees ook over heel veel moed, liefde, positieve energie en kracht.. Wat ontzettend indrukwekkend!

  Ik wens jullie zó ontzettend veel beterschap, kracht en liefde toe, dit moet goed komen!!

  lieve groet,
  Annet

 • Peter Pfeiffer (vtsPN) schreef:

  Beste Richard, Mirjam & Meike,
  Via het politie intranet zag ik de link naar de megameike website. Als vader van een dochtertje van 16 maanden en een zoontje van 16 weken moet ik er niet aan denken wat jullie allemaal meemaken.
  Ik hoop van harte dat de stichting slaagt in het bij elkaar brengen van de benodigde financiën en heb mijn bijdrage overgemaakt. Helemaal geweldig trouwens hoe de sitebouwers dit geïntegreerd hebben met iDeal. Top!
  Ik wens jullie alledrie heel veel sterkte en zal duimen voor een volledige genezing van jullie Meike.
  Zet hem op!
  Peter

 • Sjoerd, Christel & Rens schreef:

  Lieve Meike en papa en mama van Meike,

  We hebben jullie afgelopen zomer in het Sophia leren kennen. (Richard jij kunt namelijk heel goed de playstation voor me aansluiten als mijn moeder het weer eens niet snapt!) We wisten niet dat jullie geld inzamelden voor een behandeling in Amerika. Gelukkig hoef ik daar niet naar toe hoewel, we weten ook niet wat de gevolgen (bijwerkingen) van de bestralingen hier zullen zijn. Mijn moeder had van haar collega’s geld gekregen voor het Ronald mcDonald huis maar ze heeft besloten de helft aan jou te geven. Ze gaat ook een link zetten op facebook. We hopen echt dat je daar goed geholpen gaat worden. Vrijdag ben ik weer in t Sophia misschien zien we elkaar maar weet wel dat we aan jullie denken. Heel veel kusjes van Sjoerd en zijn papa en mama

 • Johanna schreef:

  Via vrienden gehoord over jullie dappere meisje en de situatie waarin jullie terecht zijn gekomen. Ik wil jullie veel sterkte em kracht toe wensen. Weet dat er veel mensen aan jullie denken, bekend en onbekend. Hartelijke groet,

 • Claudia schreef:

  Lieve Richard, Mirjam en Meike,

  Volg jullie op de voet via Facebook en Twitter. Wat een mooie site hebben ze er van gemaakt, mijn complimentjes! En ook zeker complimenten hoe jullie er tot nu toe mee omgaan en zo sterk zijn voor jullie dappere kleine meid. Ik kan het blog niet met droge ogen lezen,d at zegt denk genoeg. Ik print nog wat flyers uit, alle beetjes helpen. En wens jullie alle kracht en sterkte toe.

  Lieve groetjes

 • ineke schreef:

  lieve mensen,
  het is niet te geloven dat er dan nog mensen zijn die jullie website wantrouwen, laten ze het eerst goed uitzoeken voordat ze met conclusies komen !
  wij volgen jullie site op de voet zodra hij in de lucht kwam, via politie haaglanden werden wij er op attent gemaakt en hebben meteen gedoneerd.
  wat is die kleine meid van jullie een dapper meisje !wij wensen jullie alle liefs en verschrikkelijk veel sterkte !

 • Erwin Rothman schreef:

  Ik ben een collega van regio Noord- en Oost Gelderland, en ik heb met veel belangstelling jullie site bekeken, en met name de blogs….
  Vreselijk wat jullie door moeten maken met de kleine meid. Zelf ben ik vader van zoon Mees (ruim 2,5 jaar), die een stofwisselingsziekte heeft, het SLO-syndroom. Ik dacht dat wij veel hadden meegemaakt met Mees, maar waar jullie doorheen moeten…

  Mees heeft ook al een aantal malen opgenomen gelegen en is inmiddels 3 x geopereerd, maar nogmaals, het valt in het niet bij jullie Meike.

  Ik kan me enigszins het verblijf in het ziekenhuis voorstellen, het verblijf in het Ronald McDonald huis, het constante gevecht tegen de almachtige artsen, en het vechten voor je kind…

  Ik wens jullie heel veel sterkte, en laat je nooit het kaas van het brood eten!!

 • Judith Bais schreef:

  Via twitter op jullie megameike site terecht gekomen.
  Aangegrepen door haar en jullie strijd, en vandaag ook gedoneerd natuurlijk.
  Tevens op mijn FBaccount geplaatst, hoe meer mensen het weten, hoe sneller de stichting het bedrag bij elkaar heeft. Heel heel veel succes voor en met jullie mooie meisje! Judith

 • Laura schreef:

  Lieve Meike en ouders van Meike,

  Via een tweet van Marco Borsato ben ik op deze site terecht gekomen. Ben zelf moeder van 2 kinderen in de leeftijd van 3 en 1 jaar en heb jullie verhalen met tranen in mijn ogen gelezen. Wat een leed moeten jullie doormaken! Dit is zo oneerlijk! Zo’n klein lief meisje wat op zo’n jonge leeftijd al zoveel moet doorstaan! Ik wil jullie dan ook uit het diepst van mijn hart heel veel sterkte wensen en hoop dat jullie ondanks alles ook kunnen genieten van jullie mooie kleine meisje!

  Liefs Laura!

 • Huseyin Bektes schreef:

  Beste ouders en Meike,

  ik ga echt met me hart bidden voor mijn God om jou lange leven te gunnen .

  sterkte voor de hele familie

  groeten

  Huseyin Bektes

 • Helene schreef:

  Heel veel beterschap en sterkte voor de kleine Meike en een hart onder de riem voor de ouders!

 • marjolein schreef:

  lieve Meike,

  als je nog zo klein bent hoor je niet zo ziek te zijn!
  bovendien is het al helemaal moeilijk om zoveel centjes bij elkaar te verdienen…
  we hebben je een klein beetje geholpen met de spaarpotten van onze kindjes van 5 en 2 jaar, alle kleine beetjes helpen tenslotte!

  we wensen je heel veel sterkte en geluk met papa en mama!

 • Camilleri schreef:

  We hebben vandaag onze 8.000 hyves leden, 2.500 faceboek vrienden en 5.400 Twitter volgers verzocht deze site te promoten en Mega Meike en haar ouders daar waar mogelijk te steunen. Heel veel sterkte en liefde toegewenst.

 • Marco Scherpenisse schreef:

  Beste Richard, Mirjam en Meike,

  Ook wij willen jullie heel veel sterkte wensen in deze hele moeilijke tijd!

  Marco, Bushra, Dean en Malaika

 • Wat grote ogen en vol ongeloof zit ik alles te lezen op deze site. Ik was wel al op de hoogte, maar als je dit zo leest, vooral de blogs met jullie eigen woorden is het nog heftiger. Diep respect heb ik voor jullie…. hoe jullie hiermee omgaan en dit delen met velen anderen!! Ik kan jullie dan ook niets anders wensen dan heel veel kracht, sterkte en moed om dit gevecht aan te gaan! Liefs, Marjolijn van Schie

 • Richard Alice Thor schreef:

  Lieve Meike, Mirjam en Richard,

  We denken elke dag aan jullie.

  Houd vol jullie zijn Toppers!!!!

  Heelveel sterkte
  Richard Alice Thor

 • Erica schreef:

  Lieve allemaal,

  Zelf hebben we tot maart 2012 ook twee en een half jaar zo goed als in het WKZ en het Ronald Mac Donaldhuis gewoond vechtend voor de gezonsheid van ons nu net vierjarig zoontje. Wij weten als geen ander hoe jullie je voelen.
  Langs deze weg willen we jullie dan ook een hart onder de riem steken en jullie heel veelkracht en doorzettingsvermogen wensen om de moed en vechtlust er in te houden bij tegenvallers en de positieve energie vast te houden bij de goede momenten. Heel veel sterkte en wij blijven jullie volgen!!

 • Monika en Paul schreef:

  Wat ben jij een dapper meisje Meike!

  Heel veel sterkte voor jou lieve kleine Meike en natuurlijk voor je papa en mama.

  Via de intranetsite van ons werk op jullie site gekomen. We kennen jullie dan niet persoonlijk, maar jullie heftige verhaal grijpt ons aan.

  We hebben net een bijdrage overgemaakt en we hopen van harte dat er nog vele zullen volgen.

  Ontzettend veel sterkte in deze bizarre tijd!

  Monika en Paul
  (collega’s uit HM en papa en mama van een 2 jarige zoon)

 • Familie Te Winkel schreef:

  Lieve familie,
  Zo zit je met elkaar onbezorgd te dobberen op een bootje door Leiden en zo heb je dit blog… Wat indrukwekkend allemaal… We hopen dat ons bescheiden steentje mag bijdragen aan een fantastisch hoopvolle toekomst voor Meike en jullie natuurlijk.
  Hartelijke groetjes uit Aalten

 • Karlijn schreef:

  ongelofelijk… heel erg veel sterkte!
  heb net een kleine bijdrage overgemaakt, die jullie verdienen

  Meike is een echte held!
  Liefs

 • Nathalie, Danny en Fabian schreef:

  Lieve mensen wat een nachtmerrie.. Heel veel sterkte toegewenst voor jullie allemaal. Heel veel liefs collega HGL

 • ingrid Barbet schreef:

  Lieve Meike, Mirjam en Richard,
  Zomaar, even dit schrijven om te laten weten dat we aan jullie denken, jullie volgen via de website en af en toe via oma Joke.
  Samen met de kids Jane & Diego ( van de babyclub Richard&Marco) hebben Karel en ik een donatie gedaan. Verder al onze vrienden en familie jullie website doorgemaild / op facebook gezet.
  Jullie zijn kanjers!
  Liefs, Karel, Ingrid, Diego, Jane, Niels en kleine Liv (van twee jaar)

 • chrissy schreef:

  Lieve Meike,

  Wat ben jij ontzettend sterk. Dat heb je vast van je fantastische ouders geerfd. Ik wens he veel succes en sterkte en hoop dat de donatiemeter door het plafond gaat en je snel de benodigde therapie kan krijgen. Veel liefs Chrissy

 • Barry vd Laar schreef:

  Wat een ongelooflijk harde strijd die jullie meisje moet voeren. De manier waarop jullie hiermee omgaan is echt voorbeeldig, terwijl je er bent voor je kind betrek je de buitenwereld erbij om de zorg te betalen. Dat laatste is nodig maar vergt ook weer erg veel kracht en energie.
  Ik wens jullie namens mijn gezin heel veel sterkte en draag de roep om steun bij herhaling uit middels de socialmedia die ik gebruik. Heel veel sterkte!

 • Lisette schreef:

  Beste Meike, Mirjam en Richard,

  Hoe kan je nu niet doneren? Dit is het enige, buiten de lieve woorden en ondersteuning, om mee te helpen aan de slagingskans om het herstel van Meike zo groot mogelijk te maken. Hartverwarmend vind ik de opzet van collega’s in GLZ die een collectebus op 2 plaatsen hebben neergezet op het HB. Overal in de lift hangen de a-4tjes om de aandacht te trekken voor de noodzaak om te doneren aan de stichting. Heel veel sterkte voor haar en jullie.
  Groeten uit Gelderland-Zuid.

 • Hilde schreef:

  Hi, ben ik weer…..

  Deze update had ik nog niet gelezen! Wat een geweldig nieuws dat de uitzaaiing in haar schouders verdwenen zijn….wel enorm balen (zacht uitgedrukt) van die bacterie en dus wéér naar het zkh…pfffff…ik weet wel dat jullie geen andere optie hebben maar toch vind ik jullie allemaal erg moedig!
  Ik ben heel erg benieuwd naar de volgende update! Ze zijn steeds een stukje positiever 🙂

  Geluk!

  lfs Hilde

 • Koorvrienden van oma Joke schreef:

  Als oma en opa van drie gezonde kleinzoons beseffen we nu hoe anders het ook kan zijn. Onze jongens kunnen best met een kadootje minder voor Sint de leven. Dus hierbij een donatie voor Meike
  We hopen dat Meike met haar flinke ouders naar Amerika kan reizen en weer een gezond kindje wordt. We wensen jullie allen nog heel veel sterkte en kracht!

 • Emmen schreef:

  Helaas heb ik geen geld om te doneren voor Meike. Maar heb deze site via internet zoveel mogelijk doorgestuurd. Het raakt mij wel omdat ik mijn lieve nichtje aan kanker heb verloren. Sterkte, en beterschap Meike.

 • José Haeke schreef:

  De site maakt veel los bij mij als moeder van een dochter die een retinoblastoom heeft gehad en heeft overleefd. Het is alsof ik naar ons eigen fotoboek zit te kijken. Mijn dochter is nu 28 en gezond. Ik voel met jullie mee en wens jullie heel veel sterkte! Blijf geloven op een goede afloop en geniet zo veel mogelijk van jullie kleine meid.

  • Wim Haeke schreef:

   hallo José

   Ik was op zoek naar jou en via Google kwam ik hier terecht.

   Zou je me willen mailen?

   Groetjes,
   Wim

 • Sandra schreef:

  Wij zijn vandaag ook begonnen langs de deuren te gaan,geld of lege statiegeldflessen ophalen.Als we een mooi bedrag hebben leggen wij bij en storten we het.We gaan net zo lang door tot julie genoeg hebben.Heel veel sterkte voor jullie

  Groetjes Sandra

 • Karlijn van Roozendaal schreef:

  net met toeval op deze site terechtgekomen, het begin stukje gelezen en meteen op de doneerknop gedrukt. Ik kan geen groot bedrag overmaken maar hoop dat alle kleine beetjes helpen. Ik ben echt heel erg geraakt door Meike, ik kan ook heel boos en verdrietig worden waarom deze gemene ziektes bestaan?! Ben zelf mama van een meisje van 1 en kan me een beetje voorstellen hoe het voor jullie moet zijn om je kleine meisje zo ziek te zien en nu al zo te moeten vechten. Ik hoop echt dat de behandelingen helpen en dat Meike een mooi leven tegemoet mag gaan, dat verdiend toch ieder kind…
  Liefs!

 • Audrey schreef:

  Heel veel sterkte voor jullie en een mega knuffel voor meike

  Liefs Audrey

 • Ingrid Snip schreef:

  Via Haagse collega’s op Facebook en het landelijke intranet op het werk zag ik het bericht over jullie Megameike voorbij komen. Uiteraard twijfelde ik geen seconde en heb gedoneerd! Kort hierna zag ik een zinnetje in een tweet die ik geretweet heb met een link naar jullie prachtige website! Ik hoop dat er veel mensen zijn die met hun ‘goede daad’ jullie lieve kleine meid een kans bieden! GO FOR IT!

  ‘Een goede daad levert niet altijd geluk op,
  Maar er is geen geluk zonder een goede daad”

  Lieve groeten van een Groningse (en voorheen Haagse) collega!

 • Fam. Oosterveer-Lureman schreef:

  Lieve Meike en papa en mama,

  Wij wensen jullie heel veel sterkte toe.

  Veel liefs van de fam. Oosterveer-Lureman

 • Janneke schreef:

  Lieve Mega Meike, Papa en Mama

  Ook ik wens jullie heel veel sterkte toe.
  Ik leef met jullie mee en hoop dat alles goed komt.

  Groeten uit Zeeland

 • Tim, Paula & Mirthe schreef:

  Lieve Meike,
  Wij kennen jullie niet, maar zijn diep geraakt door jouw verhaal!
  Dat je dit allemaal mee moet maken is onvoorstelbaar!
  Wij hebben ook een donatie gedaan en hopen dat jullie daarmee een stapje verder komen!
  X uit Beverwijk

 • Tim, Paula & Mirthe schreef:

  Lieve Meike,
  Wij kennen jullie niet, maar zijn diep geraakt door je verhaal.
  Dat je dit allemaal mee moet maken is onvoorstelbaar!
  Ook wij hebben een donatie gedaan en hopen dat jullie daarmee een stapje verder komen!
  X uit Beverwijk

 • Richard Alice Thor schreef:

  Namens de familie Lassche, oom en tante van Alice, een donatie gedaan. Zelf zijn ze niet zo goed met de moderne media.

  ” Heelveel sterkte en we leven met jullie mee”.

 • Fam. Ouwehand schreef:

  Hallo Kanjers..
  We hebben met open mond jullie verhaal gelezen. Uiteraard ook direct gedeeld via de social media zodat iedereen weet dat ze moeten doneren want dat zijn jullie waard… Geld om te zorgen dat Meike meer kansen heeft!
  We willen jullie een hart onder de riem steken, financieel maar ook ‘digitaal’ via dit bericht! Jullie zijn toppers.. Hou vol en vecht! Wij vechten mee…

  Sterkte en lieve groeten! Fam. Ouwehand uit Katwijk

 • Sabrina schreef:

  Lieve Meike,

  Wat vreselijk om te lezen allemaal. Hopelijk gaat het al iets beter en zijn de uitslagen van de scans goed. Heel veel sterkte.

  Groetjes Sabrina

 • Jan en Jacky schreef:

  Na het lezen van jullie verhaal op de landelijke politiesite een bijdrage gestort. Wij roepen dan ook alle collegae op om hetzelfde te doen !!!
  Heel veel succes, sterkte kracht en moed….
  Jan en Jacky ; collegae Limburg-Zuid.

  pluk de dag

 • Irma schreef:

  Lieve Meike

  Tja, wat moet ik eigenlijk schrijven….
  Wat een nachtmerrie is dit!
  Ik wil jou en je mama en papa heel veel sterkte en kracht toewensen!

  Namens een collega van de zus van mama.

 • Maga schreef:

  Lieve Mega Meike,

  Blijf sterk en blijf vechten!

  Liefs Maga en de familie

 • claudia schreef:

  lieve Meike,

  wat een enorme rotziekte maak jij mee zeg!
  ik hoop dan ook, samen met mijn hele gezin, dat jij beter word!
  je verdient het om gewoon kind te kunnen zijn…

  helaas is de ziekte ons niet onbekend.
  mijn collega haar dochtertje heeft ook neuroblastoom fase 4.
  zij is aan haar bestraling bezig en al zal dan ook spoedig naar Amerika gaan voor behandeling…

  ik hoop dit voor jou ook, kleine pop…
  en dat ze jullie in Amerika beter kunnen maken!

  xxx claudia

 • Maarten schreef:

  Beste Meike, Richard en Mirjam,

  Ik hoorde van een collega waar jullie mee bezig zijn. Zelf ben ik begonnen met een site waar ik alle acties van collega’s, die mij worden toegemaild, op zet. Ook de strijd die jullie voeren ondersteun ik van harte en heb MegaMeike ook gepubliceerd. Succes en ik hoop dat de bezoekers jullie ondersteunen om de behjandeling te kunnen ondergaan.

 • Yildiz schreef:

  Lieve Meike en ouders,

  Ik ken jullie niet, maar kwam via facebook op jullie pagina terecht.
  Wat ontzettend heftig wat jullie meemaken, wat vreselijk oneerlijk ook! Zo klein hoor je nog helemaal niet zo ziek te zijn….. Zelf heb ik een dochter van een jaar jonger en zit jullie verhalen dan ook met tranen in mijn ogen te lezen. Een donatie komt zeker jullie kant op, want dit meisje verdient gewoon een gezonde toekomst. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze zware periode en hoop dat lieve, stoere Meike er weer helemaal bovenop komt.

  Liefs uit Zaandam

 • Annemieke schreef:

  Lieve Papa, Mama en Meike

  Wat is het leven toch oneerlijk
  Na het lezen van jullie blogs kon ik alleen nog maar huilen!

  Ik zal iedere dag een kaarsje opsteken en hoop dat Meike er weer helemaal boven op komt!
  Wat zijn jullie dapper. Ik wens jullie het allerbeste

 • Beste ouders,

  wat vervelend die negatieve reacties! Kennen jullie de site van diva dietvorst? Een soortgelijke site. Ik vind het juist heel knap dat jullie als ouders zo je schouders eronder weten te zetten!
  Ik wens jullie heel veel kracht toe en gezondheid en positiviteit!

  vriendelijke groeten

  Elzelien van Zwienen

 • Marlein Heskes Duarte schreef:

  Lieve Mirjam, Richard en natuurlijk jullie kleine Meike, ik heb jullie blog gelezen en heb veel bewondering voor de kracht waarmee jullie vechten voor jullie prachtige kleine meid. Ik heb geen woorden voor wat jullie overkomt, wat vreselijk! Hou vol! Ik hoop dat Meike snel weer een gezond meissie is!
  Liefs Marlein

 • Pauline schreef:

  Lieve Mirjam en Richard,
  Ik ken jullie niet, maar ik kreeg vandaag via het weeknieuws van De Vliermeent een bericht over jullie dochter Meike. Via deze weg wil ik jullie heel veel sterkte wensen in Amerika!
  Liefs Pauline