Get Adobe Flash player

Mega Meike 25

In onze laatste blog schreven we over de laatste kuur, de planning van ons vertrek naar Nederland en gezinsuitbreiding. Inmiddels zijn we alweer een poosje thuis. Op 6 december begon de reis naar huis. Ons vliegtuig vertrok om 21.30 Amerikaanse tijd en Meike vond het een prima idee om de hele vlucht te slapen, we hebben haar wakker gemaakt toen we op 7 december op Nederlandse bodem landden. We zijn door veel vrienden en familie ontvangen op Schiphol, wat was het fijn om iedereen weer te zien! En wat stond ons nog een bijzondere verrassing stond ons te wachten buiten…we zijn onder begeleiding van de motorrijders van Politie Haaglanden naar huis gebracht! Wat een warm onthaal was dat en heel speciaal om op deze wijze naar huis gebracht te worden, Meike keek haar ogen uit.

 

Het zit er nu echt op! Meike is na 7 chemotherapieen, 2 MIBG therapieën, stamceltransplantatie, 12 bestralingen en een half jaar immunotherapie in Amerika eindelijk klaar! Het was een loodzware weg met heel veel diepe dalen maar gelukkig ook veel fijne en mooie momenten. Meike heeft keihard geknokt en heeft zich ondanks alles verder ontwikkeld tot een fantastisch mooi lief eigenwijs en grappig peutertje. Ze geniet van het thuis zijn, haar eigen speelgoed en het oneindig kunnen spelen zonder belemmeringen. We genieten elke dag van haar en zien haar met de dag groeien in alle opzichten. De afgelopen weken heeft Meike weer de nodige onderzoeken gehad en gisteren kregen we het verlossende woord van de oncoloog: de uitslag is goed!!

 

Nu begint voor ons het moment dat we ons oude leven weer gaan oppakken. Hoewel, ons oude leven zullen we nooit meer terugkrijgen. Meike zal nog regelmatig voor controle maar het ziekenhuis moeten en de angst dat het terugkomt en zorgen om Meike zullen altijd blijven bestaan. Maar we gaan uit van het positieve en gaan verder met ons leven met alles wat daar nu bij hoort. Langzaam aan zijn we weer begonnen met werken en Meike zal binnenkort naar de peuterspeelzaal gaan. Tijd voor ons allemaal om weer te wennen aan het dagelijkse leven, maar bovenal te genieten van het feit dat we dit leven weer kunnen gaan oppakken.

 

Dit zal waarschijnlijk ook ons laatste blog zijn. We hebben 17 maanden lang een blog bijgehouden om iedereen te informeren over Meike. Nu is het moment daar om Meike gewoon Meike te laten zijn zonder iedereen een kijkje te geven in haar leventje. We willen iedereen nogmaals ontzettend bedanken voor de inzet voor de stichting, al het medeleven en de steun. Het heeft ons door deze moeilijke tijd heen geholpen. We hebben er ontzettend hard voor gevochten en de nodige ups en downs gehad, maar met een lief klein broertje op komst en een super sterke dochter om trots op te zijn kunnen wij de wereld aan!

 

 

 

2 Responses to Mega Meike 25