Get Adobe Flash player

(Nederlands) Mega Meike 24

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

5 Responses to (Nederlands) Mega Meike 24

 • Een Oma says:

  Lieve Meike, mama en papa,
  Wat een geweldig nieuws wat ik hier lees over Meike, ben zo blij dat het zo goed met haar gaat en die zware kuur heeft doorstaan! En hoop zo dat dit het laatste is wat de kleine meid moet ondergaan om als een gezond meisje door het leven te gaan.
  Heb het van begin af aan gevolgd en had echt met Meike maar ook met mama en papa te doen, wat een kanjer is Meike toch!
  Wens jullie een mooie thuiskomst en voor de toekomst heel veel geluk en een mooie maar vooral gezonde baby!
  Wat een prachtige foto van Meike!
  Heel veel liefs en een dikke knuffel voor Meike.

 • Wat heerlijk om zo’n positief blog van jullie te lezen! Ik hoop van harte dat dit nu inderdaad het eind is van alle opnames en ziekenhuisnachten. hopelijk lukt het de komende weken nog om te genieten van alles wat Amerika te bieden heeft en jullie ondertussen te verheugen op de terugkomst.

  Maar bovenal; gefeliciteerd met jullie goede nieuws! Een kleintje op komst, wat heerlijk. En wat moedig ook, in deze moeilijke en onzekere tijd voor jullie als gezin. Fantastisch om een nieuw leventje hebben in jullie midden, Meike wordt vast een hele stoere grote zus.

  Groet, Els (en Floortje)

 • Aafje says:

  Las het bericht over jullie terugkomst in Nederland. Ben zo blij voor jullie….
  regelmatig jullie blogs gelezen en dan is het goed om te lezen dat jullie weer terug zijn. Heel veel geluk, groet, Aafje

 • Maria says:

  Wat geweldig om te lezen dat Meike het zo goed heeft gedaan! Petje af hoor voor jullie meisje.
  Ik wens haar en jullie alle goeds jullie hebben er hard voor moeten vechten. Ik hoop dat vanaf nu de zon blijft schijnen voor jullie en zeker straks met zijn viertjes: alle geluk van de wereld!
  Groetjes, Maria (ook mama van een lieve Meike)

 • Een moeder says:

  Lieve Meike ,
  Wat ben je toch een stoere meid ! Heel veel gezondheid voor de toekomst en veel plezier met de je broertje of zusje , wat zal de baby trots zijn met op zo’n dappere stoere grote zus.
  Dikke X