Get Adobe Flash player

(Nederlands) Mega Meike 18

Sorry, this entry is only available in Nederlands.

9 Responses to (Nederlands) Mega Meike 18

 • Mirjam says:

  Wat fijn om te horen dat het weer iets beter gaat met Meike!ik ken jullie niet,maar
  Jullie vorige blog las ik vorige week zaterdag, net voordat ik naar bed ging, ff facebook checken…. Dat had ik beter niet kunnen doen….. Het ging niet meer uit mijn hoofd, die nacht niet, nee helemaal niet meer……we hadden net die dag de 5e verjaardag van mijn dochter gevierd, met zoveel gezelligheid en plezier, wat een schril contrast…..ik sta weer met beide benen op de grond, en wens jullie uit het diepst van mijn hart, dat Meike beter wordt, dat is mijn MEGA wens voor jullie!

 • Ine says:

  wat heb ik een bewondering voor dat klein ukkie. Ik wens jullie allemaal veel sterkte en alle goeds dat wenselijk is.
  Carpe Diem

 • Ellen says:

  Dag lieve mensen,

  Wat was ik opgelucht om dit bericht vandaag te lezen! De radiostilte duurde maar en duurde maar en Meike was niet uit mijn gedachten na de laatste blogpost.

  Ik hoop met heel mijn hart dat ze de weg omhoog vasthoudt en dat het weer een stapje dichterbij haar volledige herstel is.

  Geniet van elkaar, ondanks alles!

  Lieve groet,
  Ellen

 • Wat ben ik blij te lezen dat Meike de bocht heeft genomen naar herstel. Arme meid, wat moet zo’n lijfje toch allemaal verdragen. Ik hoop enorm voor jullie dat het herstel zich doorzet. Heel treffend, die foto met alle infuuspompen. Pffff….Nog even volhouden inderdaad!

  Groet, namens Floortje,

  Els.

 • Merel Hazelhoff says:

  Hee lieverds,

  Wat een verschrikkelijke tijd maken jullie door, maar ik ben superblij om te horen dat ze nu weer een beetje opkrabbelt. Ik heb heel veel bewondering voor jullie! Heel veel sterkte en ik denk aan jullie! Dikke kus Merel

 • Jan en Ada says:

  Fijn om te lezen dat de weg omhoog er weer is, geeft weer even iets van ontspanning !:)

 • Carfita says:

  hoi,

  ik weet niet wat ik precies moet zeggen maar sinds jullie verschrikkelijke nieuws bekend is gemaakt op de kinderopvang van meike hebben wij wel even moeten slikken en zijn de nodige tranen gevallen om meike. Zo raar, het is ineens geen ver van ons bed show… We willen jullie in ieder geval laten weten dat we erg met jullie mee leven. We volgen jullie blog al vanaf het begin. We zijn erg blij met het nieuws dat het beter gaat met Meike. We zijn blij met het nieuws dat het wat beter gaat met Meike en dat ze langzaam maar zeker op krabbelt. Meike is gelukkig een taaie meid. Nogmaals we leven nog steeds erg met jullie mee en vragen nog met regelmaat of er nog nieuws is over Meike.

  Heel veel sterkte en hou vol Meike, je komt er wel!

  Groetjes familie Abascal

 • Driena says:

  Beste ouders van Meike,

  Via, via op jullie blog gekomen en gelezen.
  Wat erg…wat heftig..wat..wat…..
  geen worden voor, als je zelf moeder bent van 2 grote en 1 kleine dochter en een kleindochter + 1 op komst kan je iets voelen wat dat moet zijn.
  Je kind zo ziek, zoveel pijn zo …..
  Ach wat moet ik nog zegen.

  Hoe is het numet jullie leive kleine Meike?????

  Wens jullie heel veel sterkte

 • Esther says:

  IK hoop dat alles de goede kant op blijft gaan met jullie kleine meid…ik leef mee…jullie kleine vechtertje.Trots..